logo Phoenix Family Services Ltd.
Phoenix
Family
Services
PRIVACYBELEID

Deze website is eigendom van Phoenix Family Services Ltd. Phoenix Family Services Ltd. waarborgt de geheimhouding van haar klanten en de vertrouwelijkheid van de informatie die zij verstrekken.

Gebruik van informatie
De gegevens van onze klanten worden vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden gebruikt en zijn alleen te zien door Phoenix Family Services Ltd. en het Vietnamese immigratiekantoor. De gegevens zijn niet beschikbaar voor andere partijen en worden niet aan andere partijen beschikbaar gesteld zonder schriftelijke toestemming van de klant.

Veilige verbinding met onze website
De verbinding met onze website is beveiligd met https. De informatie die U ons verstrekt via onze website wordt gecodeerd en is alleen door Phoenix Family Services Ltd. in te zien. De verbinding met onze website is beveiligd met https. De informatie die U ons verstrekt via onze website wordt gecodeerd en is alleen door Phoenix Family Services Ltd. in te zien.

Gebruik van email.
Wij zullen U slechts emails sturen om U te informeren over uw visumaanvraag, om U de visumdocumenten te sturen en om aanvullende informatie te vragen die benodigd is om uw visumaanvraag te regelen.

Veiligheid van betaling
Alle online betalingen met bankkaart, credit card, Paypal, iDeal of Bancontact/Mr. Cash worden gedaan via onze betalingspartners Paypal of Mollie. Er wordt gebruik gemaakt van SSL (Secure Socket Layer) technologie waarmee alle betalingsinformatie gecodeerd wordt en de transactie wordt beveiligd. Wij hebben geen toegang tot uw bank- of creditkaart gegevens.