logo Phoenix Family Services Ltd.
Phoenix
Family
Services
bestel visum
sluit venster
VOORBEELD VISA APPROVAL LETTER (persoonlijke gegevens zijn verwijderd)
approval letter
sluit venster
formulier N1 (2 pagina's)
HOE WERKT HET?
Ontvang uw visum in 5 stappen
1. Vraag uw visum aan op onze website
order visa vietnam
Vul uw reis-, paspoort- en kontaktgegevens in. Zorg ervoor dat U alle gegevens correct invoert om problemen te voorkomen bij het ophalen van uw visum.
2. Betaal onze servicekosten
amexmastercard
PayPal Logo iDEAL: de makkelijke en veilige methode voor bankoverschrijvingen online
mistercash, bancontactvisa KBC Belfius
U betaalt ons servicekosten voor het regelen van uw visum (zie de prijzen pagina) U kunt de servicekosten veilig online betalen met creditkaart, PayPal, iDeal, Bancontact/Mister Cash of bankoverschrijving. Na betaling ontvangt U binnen 24 uur een opdrachtbevestiging per email en starten wij uw visumaanvraag.
Indien U binnen 24 uur (1 uur voor spoedvisums) geen opdrachtbevestiging ontvangt controleert U dan uw spam/ongewenste email of contacteer ons.
3. Ontvang uw visumautorisatiebrief
visa approval letter Vietnam
Wij vragen uw visum aan bij het Vietnamese immigratiekantoor in Hanoi. Nadat uw visum is goedgekeurd sturen wij U een digitale kopie van de visumautorisatiebrief per email. (Het origineel blijft in het bezit van het immigratiekantoor.) De visumautorisatiebrief print U uit en neemt U mee naar Vietnam.
Controleert U zorgvuldig dat alle gegevens in de visumautorisatiebrief juist zijn. Kleine (typ)fouten kunner er toe leiden dat de luchtvaartmaatschappij U niet toestaat naar Vietnam te vliegen!
4. Vul in formulier N1 (registratieformulier)
U zult ook formulier N1 ontvangen (2 pagina's). Hier vult U enkele persoonlijke- en reisigegevens in en deze ondertekent U. Op het formulier dient U ook 1 pasfoto te bevestigen. Dit formulier neemt U ook mee naar Vietnam.
Eisen pasfoto:
• Afmetingen: 3x4, 3.5x4.5 of 4x6 cm.
• Witte of licht blauwe/grijze achtergrond. Kleur en zwart/wit zijn toegestaan.
• Gezicht recht van voren.
5. Vlieg naar Vietnam en haal uw visum op.
Vertrek naar Vietnam en neem mee: visumautorisatiebrief, formulier N1 met pasfoto en US$ voor het betalen van de stempelkosten in Vietnam.
Laat de visumautorisatiebrief zien bij het inchecken. Op vertoon van de brief mag U naar Vietnam vliegen.
Bij aankomst in Vietnam gaat U naar het immigratieloket. Dit is aangegeven als "landing visa" of "visa upon arrival". Het loket bevindt zich vlak voor de douane richting uitgang.
Overhandig de visumautorisatiebrief, formulier N1 en uw paspoort. Na 5.. 50 minuten, afhankelijk van de drukte, wordt uw naam omgeroepen en ontvangt U uw paspoort met visum. U betaalt dan ook de stempelkosten. 25 US$ voor een single entry (enkel entree) visum of 50 US$ voor een multiple entry (meervoudig entree) visum.
Het immigratieloket is 24 uur per dag geopend, op alle dagen van de week, inclusief feestdagen.
Betaling van de stempelkosten moet kontant gedaan worden in US$ of Vietnamese Dong. Er zijn geen betaalautomaten nabij het immigratieloket. Betaal/creditkaarten worden niet altijd geaccepteerd en resulteren in een verraging bij het ophalen van uw visum. Zorg er daarom voor dat U voldoende US$ mee naar Vietnam neemt!